Milli Sporculara Müsabakalar Öncesi Energy

Diyarbakırlı milli kadın tekvandocular zorlu yarışmalara Diyarbakır’ın ve bölgenin en önemli ve en kapsamlı spor kulüplerinden olan Energy Fitness Wellness merkezinin sponsorluk desteğiyle hazırlanıyor.

Diyarbakır’ın ulusal ve uluslararası alanda elde etikleri şampiyonluklarla temsil eden milli bayan tekvandocular 2017 yılında düzenlenecek olan şampiyonalara kuvvet ve koordinasyon çalışmalarını Energy Fitness Wellness Spor Merkezinde ve deneyimli kadrosu eşliğinde hazırlanıyor. Takımın kaptanlığını yapan Türkiye şampiyonu ve Dünya kupası 3’üncüsü Özlem Ulaş, “Gerek benim gerekse takım arkadaşlarımın zorlu şampiyonalara hazırlanmasında verecekleri sponsorluk desteğiyle bizlere dolayısıyla ilimiz ve ülkemiz sporuna katkı sağlayacak olan spor merkezi çalışanlarına, eğitimci kadrosuna, işletme sahiplerine ve işletmenin tesis müdürü Cihan Sezik’e teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra elde edeceğimiz başarılarla bizlere destek olanlara sportif bir gurur yaşatırız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Energy eğitimci kadrosunun programı eşliğinde devam ediyor. Diyarbakır’ın ilk bayan milli sporcularıyla bölgemizin ilk ve en önemli tesislerine sahip kulüpler arasında yer alan spor merkezinin yapmış olduğu bu sponsorluk anlaşması çok daha önemli başarıların habercisi olacaktır” dedi.

Milli sporculara kucak açan Energy Fitness Wellness Tesis Müdürü Cihan Sezik ise, “Bölgenin en önemli ve en büyük kapalı spor salonuna sahip olan tesisimiz 4000 metrekare alan içerisinde spining stüdyo, grup dersleri stüdyoları, crossfit alanı, lazer epilayon, SPA masaj salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, tuz odası, şok duşu, kar çeşmesi, kafeterya ve dinlenme alanı ile birlikte pek çok spor çeşidini ve fiziki imkanı sporseverlere tek çatıda sunuyor. Bunun yanı sıra ilimizde ve ülkemizde profesyonel olarak tekvando branşını yapan ve bu alanda üst düzey başarılar elde etmiş 5 sporcu kardeşimize sponsorluk anlaşması dahilinde katkı sağlamanın onuru ve gururunu yaşamaktayız. 2017 yılı içerisinde sporcu kardeşlerimiz tesisimizin tüm imkanlarında yararlanacaktır. Ayrıca diyetisyenimiz ve fizyoterapistimiz eşliğinde onların programlarına katkı sağlamaktayız. Umarım bu çalışmalarımı sporcularımızın performanslarını artırmada önemli bir katkısı olur ve elde edecekleri yeni başarılarıyla yaptığımız bu sponsorluk çalışmasının ne kadar önemli olduğunu kamuoyuna göstermiş oluruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA