Fethiyespor Fatih Kavlak İle Sözleşme İmzaladı

Fethiyespor’u ateş hattından kurtulmak için takımın başına tecrübeli teknik adam Fatih Kavlak getirildi. Hatayspor’da görev yapan Fatih Kavlak, sözleşmeye imza attıktan sonra, “ Fethiyespor’un başarısı için çalışacağız ve başarılı olacağız” dedi.

2.lig beyaz grupta kümede kalma hesapları yapan Fethiyespor’da, Konya Anadolu Selçukspor maçı ardından istifa eden Teknik Direktör Akif Başaran’ın yerine dümene Fatih Kavlak geçti. Kocaeli ve Malatya altyapılarında görev yaptıktan sonra Trabzonspor’da antrenör olarak çalışan Kavlak, Göztepe ve Hatayspor’da da teknik adam olarak görev yapmıştı. Kavlak ayrıca Azerbaycan temsilcisi Qarabag Agdam ve bir diğer Azeri takımı FK Gabala’yı da çalıştırmıştı. Fethiyespor’da sezon sonuna kadar görev yapacak olan tecrübeli teknik adam Başkan Okan Uysal ile birlikte kulüp binasında sözleşme imzaladı. İmza töreninde Fethiyespor yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Fethiyespor’da altı haftalık dönem için göreve geldiğini söyleyen Teknik direktör Fatih Kavlak, Fethiyesporlu futbolculara ve yönetim kurulu üyelerine güvencinin tam olduğunu söyledi.

Kavlak, “Fethiyespor’un içinde bulunduğu durumu biliyorum. Oyuncularla birlikte toplantı yaptık. Her şeyin düzelmesini istiyoruz. Teklif geldiğinde takımı inceledim. Ayrıca gruptaki rakipleri de analiz ettik. Zaten diğer grupta görev yaptığım için Fethiyespor’u ve bu grubu da takip ediyordum. Yönetim kurulu, futbolcular ve taraftarlarla birlikte başarılı olacağız. Başarının önemini biliyorum. Özellikle tüm taraftarları bu haftaki İstanbulspor maçımıza bekliyoruz” dedi.

Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ise, “Fatih hocayı daha önce düşündüklerini, ancak kendisinin Hatayspor ile anlaşması nedeniyle biz kendi hocamızla yola devam etmiştik. Öncelikle hocamız görevi kabul ettiği için cesaretinden dolayı kutluyorum” dedi.

Fatih Kavlak hocanın Hatay’da yaptıklarını bildiklerini, eski Fethiyesporlu futbolcularla da temas ettiklerini söyleyen Başkan Okan Uysal, “ En yakın rakiple aramızda dört puan var. Fatih hoca liderliğinde yapılacak doğru hamlelerle aradaki farkı açacağımızı zannediyorum. Cesaretinden dolayı Fatih hocamızı kutluyorum. Zaten oyuncularımız kaliteli. Üzerimizdeki şanssızlığı Fatih hoca ile değiştireceğimize inanıyorum” dedi.

BİLET FİYATLARI DÜŞÜRÜLDÜ

Başkan Okan Uysal lider İstanbulspor maçı bilet fiyatlarının düşürüldüğünü belirterek, “ Maraton 1 lira, betonerme 10 lira olarak belirlendi. Tüm Fethiye halkını grubumuzun lideri İstanbulspor ile oynayacağımız maça bekliyoruz. Bir takım taraftarsız olursa eksik kalır. Fatih hoca ile bu haftadan itibaren çıkışımızı yapacağız” dedi.

Başkan Okan Uysal, Fatih Kavlak ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını, çünkü kongre yaşayacaklarını da söyleyerek, “ Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Maç 90 dakika oynanıyor, maçın atmosferiyle takımı ayakta tutacak olan taraftardır. Taraftarlarımızın 90 dakika boyunca küfürsüz şekilde tezahüratını bekliyoruz. Özellikle rakip takımla uğraşmaya gerek yok” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fethiyespor yeni teknik direktörü Fatih Kavlak’ın yardımcılığını Korhan Özen yapacak. Kaleci antrenörlüğünü ise Murat Onur Dilek yapacak.

Kaynak: İHA