Ağrı'da BAL Ligine Yükselme Müsabakası Cumartesi Günü Oynanacak

Ağrı’da Türkiye Futbol Federasyonu BAL ligi 2016-2017 sezonu statüsü gereğince BAL Ligi Play-out müsabakası 22 Nisan Cumartesi günü oynanacak.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyondan yapılan açıklamada,Türkiye Futbol Federasyonu BAL ligi 2016-2017 sezonu statüsü gereğince ilimizde oynanacak olan Bal Ligi Play-out müsabakasının 22 Nisan tarihinde oynanacağı bildirildi.

Açıklamada şu sözlere yer verildi: ”Türkiye Futbol Federasyonu BAL ligi 2016-2017 sezonu statüsü gereğince, ilimiz amatör futbol takımlarından olan ve ilimizi Bölgesel Amatör Lig (BAL)’ da temsil eden Ağrı 1970 Spor Kulübü, bu futbol sezonunda bir üst lige çıkamadığından veya ligde son iki sırada yer almadığından dolayı, Ağrı ili şampiyonu ile bir Play-out müsabakası oynayacaktır. Müsabaka 22 Nisan Cumartesi günü İl Merkezinde, Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu veya İbrahim Çeçen Üniversitesi Futbol Sahasında oynanacaktır. Müsabakanın başlama saati, tribünlerin ayrılması ve diğer konular 17 Nisan Pazartesi günü saat 17:30’da toplanacak olan Play-Out müsabakası tertip komitesince belirlenecektir. Müsabakanın hakem ve gözlemcileri, Merkez Hakem Komitesi (MHK) tarafından il dışından görevlendirilecektir. Ağrı 1970 Spor Kulübünün rakibi olacak olan takım, 9 Nisan’da oynanacak olan son müsabakalardan sonra belli olacaktır.“

Kaynak: İHA