Türkiye'nin En Hızlısı Budapeşte'de

Red Bull Mind Gamers Türkiye Elemesi’nin şampiyonu olan Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Vincent Van Gogh ekibi, Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Gökmen Bilgiç, Gencay Gülhan, Ozan Çelikçi ve Ahmet Aydın’dan oluşan Türkiye Şampiyonu Vincent Van Gogh, dünyanın en zorlu evden kaçış oyununu en hızlı sürede bitirmek için mücadele edecek. Dünya Finali’nde yarışmaya hak kazanan 24 takım, 23-24 mart tarihlerinde yarı final müsabakalarında karşı karşıya gelecek. En başarılı iki takım da 25 martta karşı karşıya gelerek Dünya Şampiyonu olmak için yarışacak. Mücadele 25 Mart Cumartesi günü TSİ 22.00’da başlayacak.

Türkiye elemelerinde zafere ulaşan Vincent Van Gogh, Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek. Zorlu zeka oyunlarını 10.02.207’lik derecesiyle çözen takım, Budapeşte’deki Dünya Finali’ne giderek Türkiye’yi temsil etmek hakkını elde etti. Türkiye’nin en hızlıları, Budapeşte’de diğer ülke şampiyonlarıyla birlikte Mission Unlock Enoch - Kaçış Odası Dünya Finali’nde sıradışı bir deneyimin parçası olacak. Yarı final maçları 23-24 martta gerçekleşecek Red Bull Mind Gamers Dünya Finali’nde, şampiyonu belirleyecek müsabaka ise 25 mart günü düzenlenecek.

Dünya finalinde kaçış odasından en hızlı zamanda çıkabilen takım ise Red Bull Mind Gamers’ın dünya şampiyonu olarak Boston’a 3 günlük seyahat ve MIT Game Lab’de bulmaca tasarım seansına katılma hakkı kazanacak.

Kaynak: İHA