Merkezefendi'den Amatör Sporculara Malzeme Desteği

Merkezefendi Belediyesi amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu.

Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki 44 spor kulübü ile 805 sporcuya malzeme desteğinde bulunuldu. Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törene Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, sporcular ve antrenörler katıldı.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, “Merkezefendi Belediyesi kurulduğu günden bu güne heyecan bulan, herkesin içerisinde kendine yer bulabileceği sportif çalışmalara kaynak sağlanmasından tutun, spor alanlarının çoğalmasına kadar her türlü çalışmasından mutluluk duyuyoruz. Şimdiye kadar 5 bin kişiye bisiklet dağıtılması, karneni getir topunu götür çalışması, yaz döneminde kurulan havuzlar gibi birçok faaliyeti oldu. Bugünde burada amatör spora hizmet eden, gönül veren kulüplerimize Merkezefendi Belediyemizin emeği dokunuyor” dedi.



Subaşıoğlu: “Spora ve Sporun altyapısına hizmet etmeye devam edeceğiz”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak spora ve sporun alt yapısına destek verilmeye devam edileceğinin altını çizdi. Başkan Subaşıoğlu, “Bugün burada amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapmak için burada toplandık. Aramızda 18 amatör kulüp, yöneticilerimiz ve sporcularımız var. Bununla birlikte salon sporları yapan 26 amatör kulüpte Merkezefendi Belediyesi’nin misafiri olarak burada bulunuyor. İnşallah bu 44 kulübümüze ve 805 toplam sporcumuza malzeme takviyesini gerçekleştireceğiz. Ama her zaman söylediğimiz bir şey var. Merkezefendi Belediyesi, sporun ve sporcunun dostu olarak Merkezefendi’deki spora ve sporun altyapısına hizmet etmeye devam edecek.”

Başkan Subaşıoğlu, açıklamalarının devamında bir de müjde verdi. Subaşıoğlu, “Sözlerimi neticelendirirken bir müjdeyle işi nihayetlendirmek istiyorum. Önümüzdeki günlerde temelini atacağımız ve 7 ay gibi kısa bir süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz, içerisinde 2 adet kapalı halı saha, 2 adet kapalı tenis kortu, 1 adet kapalı basketbol sahası, etrafında geniş koşu bandının olduğu, Merkezefendi Belediyesi Spor Eğitim Merkezini de en kısa sürede başlatıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından sporculara malzemeleri verildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: İHA