Merkezefendi Belediyesinden Amatör Spora Destek

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçe sınırlarındaki amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu.

Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törende, ilçedeki 44 amatör spor kulübü ile 805 sporcuya spor malzemesi dağıtıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, törende yaptığı konuşmada, belediye olarak spora ve sporun alt yapısına destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Yapılan malzeme desteğiyle sporcuların daha rahat çalışma ortamı bulacağını kaydeden Subaşıoğlu, şunları söyledi:

'Aramızda 18 amatör kulüpten yöneticilerimiz ve sporcularımız var. Bununla birlikte salon sporları yapan 26 amatör kulüp de Merkezefendi Belediyesinin misafiri olarak burada bulunuyor. İnşallah bu 44 kulübümüze ve 805 sporcumuza malzeme takviyesini gerçekleştireceğiz. Ama her zaman söylediğimiz bir şey var. Merkezefendi Belediyesi, sporun ve sporcunun dostu olarak hizmet etmeye devam edecek. Önümüzdeki günlerde temelini atacağımız ve 7 ay gibi kısa bir süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz, içerisinde 2 kapalı halı saha, 2 kapalı tenis kortu, 1 kapalı basketbol sahası, etrafında geniş koşu bandının olduğu, Merkezefendi Belediyesi Spor Eğitim Merkezi'ni de en kısa sürede başlatıyoruz.'

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da spor kulüplerine desteğinden dolayı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na teşekkür etti.

Konuşmaların ardından çantalarla sporculara malzemelerin verildiği törene, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, sporcular ve antrenörler katıldı.

Kaynak: AA