Manisa'nın Sultanları Yarı Finale Kayıpsız Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yarı final ilk karşılaşmasında Karşıyaka ile karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Manisa’nın Sultanları rakibinin oyun oynamasına izin vermedi ve maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrılarak, yarı final mücadelelerine iyi bir başlangıç yaptı.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunu 61 puanla ikinci sırada tamamlayan ve yarı final mücadelelerinde oynamaya hak kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yarı finalin ilk maçında Karşıyaka ile karşılaştı. Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi, Büyükşehir Belediyesi Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı ve çok sayıda sporsever izledi.

Maça, Manisa Büyükşehir Belediyespor hızlı başladı.

Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren yeşil beyazlılar ilk seti 25-17 önde bitirdi. İkinci set oldukça çekişmeli başladı.

Karşıyaka ikinci seti 26-28 önde bitirdi. Üçüncü sette mücadeleyi hızlandıran hamleler yapan Manisa’nın Sultanları rakibine oyun oynama izni vermedi ve üçüncü seti 25-22 kazandı. Dördüncü sette, Karşıyaka’nın gardını iyice düşüren ve hatalar yapmasını sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı bu seti de 25-20 kazandı ve yarı final ilk mücadelesine kayıpsız başladı.



Hakem: Sadettin Dereli

Salon: Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Betül, Tuğçe, Jessica, Seden, Gülem, Gülbahar, Pelin Beydüz, Katherina, Deniz, Duygu, Pınar, Yasemin

Baş Antrenör: Süleyman Bozkan

Karşıyaka: Büşra, Ezgi, Elif, Ayşegül, İpek, Uray, Simay, Ezgi, Ayça, Melis, Elif, Yasemin, Ayça, Begüm, Ece

Baş Antrenör: Tamer Çamlıbel

Setler: 25-17, 26-28, 25-22, 25-20 (3-1)

Kaynak: İHA