Jeopark Kula Belediyespor'da Hedef Efeler Ligi

Erkekler 1. Voleybol Ligi Play-Off A Grubunda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, rakibi Konya Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek grubunda avantaj elde etti.

Erkekler 1. Voleybol Ligi Play-Off A Grubunda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, Ankara Başkent Spor Salonunda karşılaştığı Konya Büyükşehir Belediyespor takımını 25-18, 25-18, 20-25 ve 25-17’lik skorla geçerek karşılaşmayı 3-1 galip tamamladı. Karşılaşmayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Kulüp Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediyesi Meclis Üyeleri Murat Yanbolu, Selim Urlu ve Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen ve taraftalar izledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’yı Efeler Ligi’nde temsil etmek için takımın yanında olduklarını belirterek, “Jeopark Kula Belediyespor, Erkekler 1. Voleybol Ligi A Grubu’nda ruhunu ortaya koyarak birinci sırada tamamladı. Önümüzde daha büyük sınavlar var. Her İki gurupta mücadele eden takımların en güçlüleri ile mücadele edeceğiz. İlk sınavımızı geçtik yarın tekrar zorlu bir maça çıkacağız. Tüm rakiplerimizi yenerek seneye Kulalılara voleybol ziyafeti çektireceğiz. Takımımıza başarılar dileyerek, bize destek olan hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ise, “Bugüne kadar başarılı bir şekilde iz süren takımımız, Play-Off yarı final müsabakaları kapsamında ilk maçında yine başarılı bir sonuç çıkarmıştır. Önümüzdeki iki maçımızda da aynı şekilde başarılı olarak, bir daha ki sene efeler liginde Kula’yı temsil etmek ve Kula’yı voleybol seyrine doyurmak istiyoruz. Oyuncularımızı gösterdikleri bu başarı doğrultusunda tebrik ederim. Destek olan hemşerilerimize de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Jeopark Kula Belediyespor 22 Mart 2017 tarihinde, Ankara Başkent Spor Salonunda Solhan Spor ile grubunda ikinci maçına çıkacak.

Kaynak: İHA