Bilecik Belediyespor Halter Takımı Düzce'den 3 Kupa Ve 11 Madalya İle Döndü

Bilecik Belediyespor Halter Takımı, Düzce’de gerçekleştirilen turnuvada 3 kupa ve 11 madalya ile kentte döndü.

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizin anısına Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Halter İl Temsilciliği’nin düzenlediği 18 Mart Zafer Kupası 18 Temmuz Spor Salonunda yapıldı. Bilecik Belediyespor Halter Takımı erkek ve bayanlar kategorisinde 11 sporcunun katıldığı turnuva sonucu takım halinde erkeklerde 3’üncülük ve bayanlarda 2’incilik ile Bilecik’e birer kupa kazandırdılar.

’’İlimizi en güzel şekilde temsil ettiğimiz için mutluyuz’’

Bilecik Belediyespor Halter Takımı Antrenörü Caner Özteke, elde edilen başarı hakkında yaptığı değerlendirmede Bilecik’te gün geçtikte güçlendiğini, her turnuvada Türkiye’den adından söz ettirdiğini belirtti.

Özterke, ’’Katıldığımız turnuvalarda ilimizi en güzel bir şekilde temsil ediyoruz. Özellikle ilk kurulduğumuz bugüne devam eden sporcularımızdan müsabakalarda hep başarıyı yakalayabiliyoruz. Bilecik Belediyespor Halter Takımı olarak Türkiye’de klasmanlarımızda söz sahibi olmayı başardık. Geçtiğimiz ay Kayseri’den 4 madalya ile dönmüştük. Şimdide Düzce’den 3 kupa, yine A takımı sporcularımızla madalya ile döndük. Bilecik’in adını her turnuvada başarı ile temsil etmekten büyük gurur duyuyoruz” dedi.

“Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz”

Bilecik Beledispor’un kendilerine her konuda desteğinin sürdüğünün altını çizen Antrenör Özteke; “Bilecik Beledispor Kulübü adına turnuvalara katılıyoruz. Bizlere ulaşım ve konaklama konusunda desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Selim Yağcı olmak üzere tüm personeline sporcularım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arslan Yıldız’a bizlere sundukları imkan ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere bu imkanlar verildikçe ilimizin adını halterde duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA