Ayyıldız Ampute Futbol Takımı Liderliğini Sürdürüyor

Ampute 1.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Ayyıldız Ampute Futbol Takımı, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Denizli Engelliler Spor Kulübü’nü 7-0 mağlup etti.

Bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Malatya ekibi, Denizli karşısında rahat bir galibiyete imza atarak gruptaki liderliğini sürdürdü. Ayyıldız Ampute Takımının gollerini 20 ve 27. dakikalarda Aliseydi, 25’te Ramazan, 32’de Cebrail, 40 ve 44. dakikalarda Zülfücan, 49. dakikada ise Emrullah kaydetti.

Ampute 1.Lig 1.Grup’ta 22 puanla lider durumda bulunan Malatya Ayyıldız Ampute Futbol Takımı, 9. hafta karşılaşmasında sahasında Ayyıldız Ampute Takımıyla karşı karşıya gelecek.

Hedef Süper Lig

Takımın Antrenörü Suat Canlı yaptığı açıklamada, bu sezon hedefleri olan Süper Lig’e çıkacaklarına inandıklarını belirterek, “Ayyıldız Ampute olarak hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmak için elimizden gelen mücadeleyi oryaya koyuyoruz. Takımdaki oyuncularıma özverili mücadeleleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene Malatya’ya bir ampute takımı kazandıracağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA