Akhisarlı Devlerin Afyon Hazırlığı

Türkiye Basketbol 1. Ligin 29. haftasında yarın Afyon Belediyespor’a konuk olacak Akhisar Belediyespor, hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye Basketbol 1. Ligin 29. haftasında, Akhisar Belediyespor yarın Afyon Belediyespor’un konuğu olacak. 22 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da Afyon Atatürk Spor Salonunda başlayacak müsabakayı Tekin Özübir, Göksun Öz ve Kerem Yılmaz yönetirken Eren Küçüksolakoğlu ise teknik gözlemci olarak görev olacak. Ligde 28 haftalık periyotta 11 galibiyet alan Akhisar Belediyespor 39 puanla 12. sırada yer alırken ev sahibi ekip Afyon Belediye 19 galibiyet ve 47 puanla 5. sırada yer alıyor. Ligin ilk devresinden Akhisar’da yapılan müsabakayı Akhisarlı devler 88-85 galibiyetle tamamlamıştı. Ev sahibi ekibin Acıbadem Üniversitesi ile yaptığı maçta taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle yarın ki karşılaşma seyircisiz oynanacak.

Bugün karayolu ile Afyon’a gidecek olan yeşil-siyahlılarda eksik ve cezalı oyuncusu bulunmazken saat 17.00’de Afyon Atatürk Spor Salonunda karşılaşmanın son çalışmasını yapacak. Akhisar Belediyespor antrenörü Serhat Yapıcı karşılaşmaya Goldwire, Cenk, Reha, Sercan ve Tyler beşlisi ile çıkması bekleniyor.

Akhisar Belediyespor ligin 30. haftasında ise 25 Mart Cumartesi günü saat 18.00’de evinde İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol takımını konuk ederken, Afyon Belediye ise aynı gün Mamak Belediye Ankara DSİ’ye konuk olacak.

Kaynak: İHA