Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ Eleştirilere Yanıt Verdi

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, son haftalarda alınan sonuçlarla yapılan eleştirilere cevap verdi.

Aksu Giresunspor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Bozbağ, “Son 9 maç 6 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik. Aldığımız 2 mağlubiyette oynadığımız oyun çok kötü, kabul ediyorum. Ama kötü oynarken bu takım küme düşme maçları oynamıyor, bir üst lige çıkma maçları oynuyor” dedi.



“Şerefsizlik yapana şiir mi yazayım”

“Bu sezon başında bunlar küme düşer diyenler bugün bunlar niye şampiyon olmuyor diyor” diyen Bozbağ, “Bu takım en az bütçeyle dördüncü. Sanki bu takım küme düşmemeye oynuyor gibi bir kesim Giresunspor’u itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Kendi şehrinin takımını. Ama unuttukları bir şey var Giresunspor o günleri geçti. Biraz daha sertleşeceğiz. Bunlara asla izin vermeyeceğiz. Bazen ‘başkanım çok sert konuşuyorsunuz’ diyorlar ne yapayım, şerefsizlik yapana şiir mi yazayım. Giresunspor bu ya hepimizin değeri, 6 galibiyet alınca çok iyi iki hafta kötü oynayınca çok kötü. Kaleci Eser, Bolu maçına kadar en az gol yiyen kaleci bir hatalı gol yedi, stoper niye hata yapıyor deniyor bu çocukları getirdi bizi buraya ben hepsiyle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“Bazıları sabrımı zorluyor”

Yapılan sert eleştirilerin haksız olduğunu kaydeden Bozbağ, sözlerine şöyle devam etti:

“Bazıları sabrımı zorluyorlar, bu kulübü borca sokanlar bizden daha dik geziyor. Yanımızda bir Trabzonspor var. 45 bin kişiye oynuyor. Borcu bizim on katımız veya yirmi katımız. Merak etmeyin onları da geçeceğiz. Merak etmeyin. Allah bize birlik beraberlikle her şeyi nasip etti. Biz kendimize yapılan eleştirilere kızmıyoruz. Başkanlığım boyunca şahsıma yapılan hakaretlerin hiç birine cevap vermedim ama Giresunspor’u üzdüler mi Giresunspor’un değerlerine vurdular mı karşılarında Mustafa Bozbağ ve arkadaşlarıyla bu büyük taraftarlarını bulacaklar. Herkes Giresunspor’un nereden gelip nereye gittiğini görüyor.”

“Biz ne yaptığımızı biliyoruz”

Düzgün eleştire açık olduklarını vurgulayan Bozbağ, “Tilkiden kurnazı yok ama çarşı Pazar tilki postuyla dolu. Merak etmeyin biz ne yaptığımızı biliyoruz. Biz nasıl 6 maç üst üste kazanırken, kulüp tarihinin en yüksek primini açıklarken benim karşılama oynamam dahi bir gruba batmış durumda. İşler kötü giderken yönetim hesap sormuyor zannedilmesin. Biz hesap sorarız teknik heyetten de sorarız, futbolculardan da sorarız. Biz herkese gerekli şeyleri söyleriz. Düzgün eleştirilerin başımızın üstünde yeri var. Taraftar 10 bin kişi olimpiyat stadına gelmiştir, takımını iyi günde. Giresunspor’un namusuna şerefine dil uzatan şerefsizdir, o dili kopartırım. Bundan sonra böyle. Tabi ki tespitlerimiz var, kamp süresince gerekli değerlendirmeleri yapacağız gereken önlemleri alacağız. Bazı futbolcuların Giresunspor’dan sıkılmış olduğu düşüncesi bende de var. İnşallah bunda yanılırım” diye konuştu.

Kaynak: İHA