Çorlu Belediyesi Gençlik Ve Spor Yoluna Devam Ediyor

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Yükselme Grubu'nda Erzincan Gençlik basketbol takımını 91-71 yendi.

Çorlu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Yükselme Grubu maçlarının altıncı haftasında konuk ettiği Erzincan Gençlik'i farklı yendiği belirtildi.

Karşılaşmanın Çorlu Belediyesi Spor Salonu'nda oynandığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

'Erkekler Basketbol Ligi Yükselme Grubu'nda liderliğe ortak olan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, gruptaki 6. maçında Erzincan Gençlik ile Çorlu Belediyesi Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk periyodunu 27-20 önde kapatan ÇBSK, ikinci periyotta da tempolu oyununu sürdürdü ve ilk yarıyı 49-34 önde kapattı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ÇBSK, üçüncü periyodu 68-55 galip kapattı. Son periyotta da üstün oyununu sürdüren ÇBSK, maçtan 91-71 galip ayrıldı ve puanını 11'e çıkararak B grubunda ikinci sıraya yerleşti.'

Açıklamada, Çorlu Belediyesi Basketbol A Takımının 7. haftada Antalyaspor Gelişim'le Antalya Atatürk Spor Salonu'nda 26 Mart Pazar günü saat 16.00'da karşı karşıya geleceği aktarıldı.

Kaynak: AA