Büyük Erkekler Serbest 1. Lig Güreş Müsabakaları

Müsabakalar Edirne'de yapılacak ilk hafta karılaşmalarıyla başalayacak.

Büyük Erkekler Serbest 1.Lig Güreş Müsabakaları ilk hafta karşılaşmaları Edirne'de yapılacak.

Türkiye Güreş Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Serbest 1.Lig Güreş Müsabakaları ilk hafta karşılaşmaları 22 Mart Çarşamba günü Edirne Mimar Sinan Kapalı Salonunda başlayacak.

Trakya Birlik Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü takımlarının yer aldığı D grubunda ilk 2 sırayı alan takımlar Süper Lige çıkma mücadelesi verecek.

- Trakya Birlik iddialı

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, yaptığı açıklamada, Trakya Birlik Spor Kulübü'nün yoluna başarılarla devam ettiğini belirtti.

Geçen hafta Aksaray'daki müsabakalarda güzel sonuçlar elde ettiklerini ifade eden Yücel, şunları kaydetti:

'Bu sene Minikler Serbest Güreş 2. Liginde ilk kez mücadele ediyoruz ve Aksaray’da yapılan ilk hafta karşılaşmalarında iyi sonuç elde ederek Şehrimize döndük, bu hafta ise 3 yıldır mücadele ettiğimiz Büyük Erkekler Serbest Güreş 1.liginde başarılı maçlar çıkararak Edirne’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Trakya bölgesinde 1.ligde olan tek kulübüz bu sene hedef yükselttik ve inşallah Allah kısmet ederse hedef olarak Süper Lige çıkmayı nasipse istiyoruz, bunun için takımımıza güvenimiz sonsuz başarabilecek güçte bir takım oluşturduk.'

Kaynak: AA