Aydınspor 1923'De Oynanan Oyun Teknik Heyeti Memnun Etmedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’ün Teknik Direktörü Tolga Doğantez, Sarıyer maçınde sergilenen futboldan memnun olmadığını belirterek; “Fiziksel olarak çok eksiğiz” dedi.

Kötü bir sezon geçiren Aydınspor 1923, adeta galibiyete de hasret kaldı. Takımın başında üçüncü maça çıkan Teknik Direktör Tolga Doğantez, takımın fiziksel anlamda yıpranmış bir durumda olduğunu ifade etti.

Sezon öncesi iyi bir kamp dönemi geçirilmediğini ve devre arasının da Türkiye Kupası maçları nedeniyle takımın iyi antrene olmadığını kaydeden Doğantez, kalan 6 maçı da final olarak değerlendirdi. Takıma iki gün izin verdiğini ve Çarşamba gününden itibaren farklı bir dönemin başlayacağının altını da çizen Doğantez, siyah beyazlı camiaya da kalan haftalar için birlik beraberlik içinde olmaları yönünde mesaj verdi ve taraftarı da kalan maçlar için desteğe davet etti.

Sarıyer maçının ilk yarısı iyi bir futbol oynadıklarını ancak fiziksel yeterlilik nedeniyle maçı kaybettiklerini kaydeden Doğantez, “Yediğimiz ikinci gol takımın gardını çok düşürdü. Fiziksel olarak hazır olmayan takımlarda oyuncular saha içinde kendini bilir. Eğer güçsüzseniz geriye düştüğünüz maçalrda ben bu maçı çeviremem hissi futbolcularda çok olur. Sarıyer’de biz bunu yaşadık. İlk yarının bitimine doğru da bir duran toptan daha gol yiyerek devre arasına 3-0 geride girdik. Oyunculara devre arasında ne kadar moral motivasyon verseniz de futbol konuşularak yapılacak bir iş değildir. Ama güç yoksa söylenen her şey havada kalır. Sarıyer maçının ikinci yarısı oyuncuların ruh hali de oyunun içine eklenmesiyle çok kötü bir ikinci yarı geçirdik. Fiziksel olarak eksik olan bir takım 10 günde 3 maçı açıkçası kaldıramadı. Biz bunların yaşanabileceğini tahmin edebiliyorduk ama artık bir dönem kapandı” diye konuştu.

Kaynak: İHA