ANALİG Voleybol Yarı Finalleri Tamamlandı

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol yarı final müsabakaları Erzincan’da yapıldı. Anadolu Yıldızlar Ligi 2016-2017 sezonu Voleybol yarı final müsabakaları 17-19 Mart 2017 tarihleri arasında Erzincan’da gerçekleştirildi. 15 ilden 11 erkek 10 kız takımı olmak üzere toplam 21 takım ve 250 sporcunun katılımıyla Erzincan’da gerçekleştirilen ANALİG Voleybol yarı final müsabakaları oldukça çekişmeli geçti.

Kız müsabakaları Yıldırım Akbulut Spor Salonunda, Erkek müsabakaları ise 13 Şubat Spor salonunda yapıldı. Takımlar rakiplerini mağlup edip adını Türkiye finallerine yazdırmak adına tüm hünerlerini sergilediler.

Erzincan’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol yarı final müsabakalarında Ordu, Mardin, Bitlis, Sinop, Giresun, Tokat, Gaziantep, Rize, Samsun, Batman, Elazığ, Zonguldak, Çorum, Van ve Trabzon illerinden gelen kız ve erkek takımlar mücadele etti.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK TAKIMLAR

Yapılan Müsabakalar neticesinde erkeklerde A gurubunda Batman, B gurubunda Giresun, C gurubunda ise Samsun birinci olurken en iyi ikinci ise Gaziantep takımı olarak adını Türkiye finallerine yazdırdı.

Kızlarda ise A grubunda Tokat, B gurubunda Çorum, C grubunda ise Zonguldak birinci olurken, en iyi ikinci olarak ise Gaziantep ismini Türkiye finallerine yazdırdı.

Kaynak: İHA