Ramazan Çimen ASKF Başkan Adaylığını Açıkladı

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı Ramazan Çimen, Eylül Ayı’nda yapılacak olağan ASKF Genel Kurulu’nda başkan adayı olacağını açıkladı.

ASKF Başkanı Ali Gülleri’nin “Bu sezon başkanlığı bırakacağım” demesi üzerine ASKF Başkan Yardımcısı Ramazan Çimen, Ziyapaşa Park Otel’de düzenlediği basın toplantısından başkan adayı olacağını söyledi.



Basın metnini okuyan Çimen, uzun yıllardır spor camiası içinde olduğunu bu görevi de layığı ile yerine getireceğini söyledi.

Önceki dönemlerde Adana Demirspor kulübünün yönetiminde olduğunu belirten Çimen, ASKF başkanı olması halinde amatör sporculara ışık olacağını ifade etti.

Çimen, “Tüm amatör spor kulüplerimizin sağlıklı bir ortamda spor yapmaları en önemli önceliğimizdir. Sağlık, saha, ulaşım ve malzeme dışında çok önemli projelerimizle amatör sporculara ışık olacağımızı söylemeliyim” dedi.

ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, önceki dönemlerde katkı koyduğu sportif faaliyetlerden de bahsetti. Toplantı daha sonra soru cevap ile devam etti.

Kaynak: İHA