'Deplasmana 3 Puan İçin Gideceğiz'

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz: 'Müsabaka müsabaka gideceğiz. Önümüzde Balıkesirspor maçı var ona hazırlanıyoruz, ona odaklanmamız gerekiyor'

TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Buz, İnönü Stadı'ndaki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 Mart Pazar günü deplasmanda ciddi bir maça çıkacaklarını kaydetti.

Topla iyi oynayan, ciddi bir rakiple mücadele edeceklerini aktaran Buz, 'Rakibimiz play-off'a kalma açısından ellerinden gelen mücadeleyi gösterecektir. Bizi çok çetin ve ciddi bir müsabaka bekliyor. Bizim de tamamen bu olaya odaklanmamız gerekiyor. İyi çalışıp, iyi konsantre olup, deplasmana 3 puan için gideceğiz.' diye konuştu.

Takımda ciddi eksiklerin bulunduğunu belirten Buz, tüm oyuncularına inandığını ve güvendiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Çok iyi hazırlanarak, dişe diş mücadele etmemiz gerekiyor. Hiçbir hesap peşinde olmayacağız. 'Bu takım böyle yapmış, rakiplerimiz böyle yapmış, 12 maçımız kalmış, şu kadar puan' demeyeceğiz. Müsabaka müsabaka gideceğiz. Önümüzde Balıkesirspor maçı var ona hazırlanıyoruz, ona odaklanmamız gerekiyor.'

Bu sezon ligde en uzun süre liderlik koltuğuna oturan takımın kendileri olduğunu aktaran Buz, önemli olanın sezon sonundaki puan durumu olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA