Akhisar gözünü lige çevirdi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasının ilk maçında konuk olduğu Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak avantaj yakalayan Akhisar Belediyespor’da yüzler gülüyor. Skordan daha çok verilen mücadele ve futbol zevkinin daha ön plana çıkan Akhisar’da gözler lige çevrildi.

Akhisar Belediyespor kupa maçı ardından ara vermeden 6 Mart Pazartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bugün saat 16.30'da başlayacak. Akhisar Belediyespor'da sakatlığı süren kaleci Fatih Öztürk takımla çalışmalara başlamazken sakatlıkları sona eren Daniel Larsson ile Custodio'nun takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Başakşehir maçında Jeremy Bikolo'nun yerine giren ve Başakşehir kalecisi Volkan Babacan ile girdiği pozisyonda dizine darbe alan golcü oyuncu Sokol Cikallashe'nin son durumun iyi olduğu ve ciddi bir durumu bulunmadığı kaydedildi.

Akhisar Belediyespor'da Caner Osmanpaşa, Onur Ayık, Soner Aydoğdu ve Ömer Bayram sarı kart sınırında bulunuyor.

Sahayı geniş tutan, geçiş pozisyonları ve atakları çok iyi değerlendiren Akhisar Belediyespor'u sahada görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada kupa maçının rövanşında yine aynı oyun kalitesi ile cevap vermek istediklerini ancak şimdi ligde Gençlerbirliği maçının daha önemli olduğuna vurgu yaptı.

Kaynak: İHA