Şarkışla Belediyespor'a Karşılama Programı

Sivas Birinci Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren Şarkışla Belediyespor, ligde dün deplasmanda oynadığı ve 2-1 galip geldiği karşılaşmanın ardından ilçe protokolü ve vatandaşlar tarafından ilçe girişinde karşılandı.

İlçe protokolü ve vatandaşlar, maçta çıkan olaylar nedeniyle futbolculara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, burada yaptığı konuşmada, başarılarından dolayı takımı tebrik ederek, 'Bu saatten sonra ne söylesek boş, çünkü futbolcu kardeşlerimiz söylenecek ne varsa sahada söylediler. Allah'ın izniyle ve Şarkışla halkına da güzel bir hediye verdiler, bu günümüzü bayram ettiler.' dedi.

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ise galibiyetinden dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladı. Hedeflerinin ligi şampiyon olarak tamamlamak olduğunu aktaran Oğuz, 'Tatsız olaylar oldu, fakat kazanan taraf biz olduğumuza göre hiçbir şey sevincimize gölge düşüremez.' diye konuştu.

Oğuz, Şarkışla Belediyespor'un ligde kalan 2 maçını da kazanarak BAL Lilgine yükseleceğine inandığını belirtti.

Taraftarlar ve futbolcular davul zurna eşliğinde halay çekerek eğlendi.

Sivas Birinci Amatör Küme'de ligde dün oynanan Divriği Demirçelikspor-Şarkışla Belediyespor maçında, iki takımın oyuncuları arasında kavga çıkmış, taraftarların da karıştığı kavgaya polis ekipleri müdahale etmişti.

Karşılaşmayı Şarkışla Belediyespor 2-1 kazanmıştı.

Kaynak: AA