Şahinbey Ampute Futbol Takımı Galibiyetle Başladı

Ampute Futbol Süper Lig’inde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, ligin İkinci yarısının ilk karşılaşmasında kendi evinde rakip Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü takımını 3-1 mağlup ederek karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı, kendi sahasında ağırladığı Konya Engelliler Gücü Spor Kulübünü karşılaşmanın ilk yarısını Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor’a 0-1 yenik kapattı. Konya Engelliler Gücü Spor’un golünü 25 dakikada Rıchard Ekwam kaydetti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı 30. dakikada Ali Molon golü ile durumu 1-1 yaparken 34 dakikada Yalçın Kaçar ve 45 dakikada Nurettin Balkaya attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazanmasını bildi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol karşılaşmayı 3-1 kazanarak puanını 11’e çıkardı.

Karşılaşmayı izleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, takımın aldığı galibiyetten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Yeni transferlerimizle birlikte ikinci yarıya galibiyetle başladık. İkinci yarının ilk maçına da Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü 3-1 mağlup ettik. Güzel bir maç oldu. Özellikle takımımız ikinci yarıda iyi bir oyun ortaya koyarak galip gelmesini bildi. Ben alınan sonuçtan dolayı teknik ekibi ve sporcularımızı kutluyor bizleri desteklemeye gelen taraftarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

"Sporseverleri maçlarımıza davet ediyoruz"

Oynanan oyundan memnun kalan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, "Güzel bir maç oldu ve iyi bir galibiyet kazandık. Bu takım ligi en iyi yerde bitirmek için kuruldu ve kendilerine yakışır şekilde mücadele ediyorlar. Bizim vatandaşlarımızdan beklentimiz ampute takımımızın maçlarına gelmeleri ve onlara daha çok destek olmaları. Bütün sporseverleri maçlarımıza davet ediyoruz. Takımı ve bizleri yalnız bırakmayan Mehmet Tahmazoğlu Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"Galibiyeti başkanımıza armağan ediyoruz"

Ampute Futbol Takımı sporcuları alınan galibiyeti Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na armağan ettiklerini belirterek, “Zorlu bir maçtı. Ancak, yeni transferlerimizle birlikte bu zorlu maçtan galip ayrılmasını bildik aldığımız bu galibiyeti Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na armağan ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA