Özel Sporcular Yarışacak

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı’nın Türkiye Özel Sporcular Masa Tenisi Şampiyonası 5 Nisan’da Aksaray’da gerçekleştirilecek.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Özel Sporcular Masa Tenisi İl Şampiyonası tamamlandı.

Şampiyonada özel eğitim öğrencileri masa tenisi, kros ve atlamada branşlarında Altınova Cumhuriyet Ortaokulu birinciliği elde etti. Şampiyona sonunda dereceye giren Altınova Cumhuriyet Ortaokulu ve İbn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi, 5 Nisan’da Aksaray’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Özel Sporcular Masa Tenisi Şampiyonası’nda Yalova’yı temsil etmeye hak kazandı. Mental ve Otizm gruplarında şampiyonada dereceye giren sporcular madalya ve kupalarını Gençlik Ve Spor Yalova İl Müdürü İl Metin Kaplan’ın elinden aldılar.

Gençlik Ve Spor Yalova İl Müdürü İl Metin Kaplan, yarışmalara katıltan tüm öğrencileri kutlayarak, “Bu özel çocuklarımıza sahip çıkan tüm hocalarına teşekkür ediyor ve yürekten kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA