Maçın Ardınan

Bursaspor Teknik Direktörü Topçu: 'Rakibin ikinci yarıda bulduğu penaltı, oyunun şeklini, formatını tamamen değiştirdi.' Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Susic: 'Oyuncularımı galibiyet için tebrik ediyorum. Çünkü çok iyi oynadılar.'

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 3-1 yenildikleri Aytemiz Alanyaspor maçına ilişkin olarak, 'Rakibin ikinci yarıda bulduğu penaltı, oyunun şeklini, formatını tamamen değiştirdi.' dedi.

Topçu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bugünkü maçın kendileri açısından büyük önem taşıdığını, hafta içinde bu bilinçle antrenman yaptıklarını söyledi.

Alanya temsilcisi karşısına iyi mücadele ve iyi futbol oynamak için çıktıklarını ifade eden Topçu, 1-0 geriye düşmelerine karşın devre sonunda skoru dengelemeyi bildiklerini kaydetti.

Topçu, ikinci yarıda hem gol yememek hem de gol atmak için oyunu kanatlara yaydıklarını aktararak, 'Rakibi tebrik ediyorum. Açıkçası sakatların biran önce iyileşmesini umuyorum. Çünkü gerçek anlamda bazı mevkiler için ciddi ihtiyaç duyuyoruz. Bugünkü maçta da öne geçemedik. Rakibin ikinci yarıda bulduğu penaltı, oyunun şeklini, formatını tamamen değiştirdi. Rakibin daha istekliydi.Yetenekli oyuncuları verdi ve onların katkısı çok yüksek oldu.' diye konuştu.

- Aytemiz Alanyaspor cephesi

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, Bursaspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Bursaspor gibi bir deplasmanda 3 gol atmanın kolay olmadığını ifade eden Susic, şunları söyledi:

'Oyuncularımı galibiyet için tebrik ediyorum. Çünkü bugün çok iyi oynadılar. Buraya gelip 3 gol atmak kolay değil çünkü Bursaspor çok iyi bir takım. Son 2 maçımız basit hatalardan dolayı kaybettik. Basit goller yedik. O nedenle oyuncularım maça tedirgin çıktı. Maç ilerledikçe bu tedirginliklerini attılar. Bugün haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Maç 1-1 iken bile galip geleceğimize inancımız tamdı.'

Susic, bu galibiyetle puan sıralamasında 2 basamak birden yükseldiklerini, daha rahat bir konuma geldiklerini ancak hala 'bu iş bitti' diyemeyeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA