Elazığspor - Adana Demirspor Maçının Ardından

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, zor bir rakibi yendiklerini ifade ederken, Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Çağdaş Mavioğlu ise maça iyi başladıklarını ama devamının iyi olmadığını söyledi.

TFF 1. Lig’in 25. haftasında Elazığspor, Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası her iki takımın teknik adamları da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Muhteşem bir seri yakaladıklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Henüz her şeyi başarmış değiliz. Ayaklarımızın yere basması lazım” dedi.

Güzel bir maç oynadıklarını dile getiren Bektaş, “Maçın henüz başında kötü bir gol yedik. Maça adam paylaşımından, boş kalan bir oyuncunun golüyle başladık. İlk yarının değerlendirmesine baktığımız zaman, 15-20 tane gol girişimimiz vardı. Değerlendirmemiz lazımdı. Rakibin 10 kişi kalmasıyla biraz rahatladık, biraz rehavete kapıldık açıkçası. Topu tutup pas kombinasyonları yaptığımız zaman yine golü bulduk. Çok güzel goller attık, çok güzel bir mücadele vardı" şeklinde konuştu.

Maça çıkmadan kart sınırında 5 futbolcuları olduğuna da dikkat çeken Bektaş, “Onların yerine oynayacak oyuncularımız da var. Bizim için önemli olan galibiyetti. Alttan yukarı çıkmak için önemliydi bu. Zor bir rakibi yendik. Şimdi çocukların güzel bir arası var dinlenmek için. Ondan sonra önümüzdeki maça hazırlanarak serimizi devam ettirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Adana Demirspor cephesi

Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına yardımcı antrenör Çağdaş Mavioğlu katıldı.

Hafta içi Elazığspor’u analiz ettiklerini belirten Mavioğlu, “Rakibin iyi yönlerine, kötü yönlerine ilişkin çalışmalar yaptık. İyi de başladık maça ama devamı iyi olmadı. Bugünkü maçta gerçekten bir hakemin verdiği kararlarla ne kadar etki edebileceğini gördük” dedi.

Ligde her takımın mücadele içinde olduğunu da dile getiren Mavioğlu, “Futbol oyunun içinde hakem var, taraftar var, oyuncular var. Bu unsurlarla güzelleşebiliyor, bu unsurlarla kötüleşebiliyor. Bugün söylenecek şey, güzel olmadı. Bugünkü hakem arkadaşımızın oyunda dengeleri nasıl bozabileceğini gördük” sözlerini sarf etti.

Kaynak: İHA