BUBYO'da Sporculara Motivasyon Kahvaltısı

Balıkesir Üniversitesinin düzenlemiş olduğu Rektörlük Kupası müsabakalarına; bayan voleybol, erkek basketbol, erkek voleybol ve erkek futbol takımı olmak üzere 4 takımla katılan Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO), Burhaniye ilçesinde sporcularıyla kahvaltıda buluştu.

Kahvaltıya Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Bezirgan, takım antrenörleri Kadir Kahraman ve Fatih Çolakoğlu’da katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan organizasyon, öğrencilerle birlikte sohbet havasında geçti. Geçmiş spor deneyimlerinden yararlanarak öğrencileriyle sohbet eden Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan İlban, "Allah bu millete bir daha Çanakkale Destanı yazdırmak zorunda bırakmasın. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Önemli günlerden bu günlere gelebildik. Sizler bugün okulunuzu bu organizasyonda temsil edeceksiniz. Okulunuza, kendinize yakışır şekilde oluşturup yaşartmaya çalıştığımız BUBYO ruhu ile sonuna kadar mücadele edeceksiniz. Başarılı olacağınızdan hiçbir şüphem yok. Kupa ve madalyaları müzemize koyacağız bu sene. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA