Başkan Çiftçi Dereceye Giren Sporcuları Tebrik Etti

Sporun her branşında gençlere yönelik yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi sayesinde Şanlıurfa gençliği aldığı başarılarla adından söz ettiriyor. Son olarak İstanbul’da düzenlenen Salon Gençler Türkiye Şampiyonası’na katılan Şanlıurfalı sporcular 8 farklı dalda madalya alarak Şanlıurfa’ya büyük gurur yaşattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gerek şehir merkezinde gerekse 13 ilçenin tümünde yaptığı modern spor kompleksleri ile Spor Şehri Şanlıurfa hedefini sürdürüyor. Lisanslı sporcu sayısının artmasına yönelik sporun her branşında eğitimler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda gençleri şampiyonalara hazırlayarak ailelerin takdirini topluyor. Mevcut spor kulüplerine yönelik yardım malzemesi desteğini de sürdüren Büyükşehir Belediyesi gençlere yönelik her türlü yatırımı gerçekleştirirken, sporcuların Türkiye ve uluslararası alanlarda aldığı başarılar spor çevrelerince de yakından takip ediliyor.

8 madalya daha

Şanlıurfa’nın spor alanında son dönemlerde geçtiği yükselişe bir yenisi daha eklendi. İstanbul’da düzenlenen Salon Gençler Türkiye Şampiyonası’na katılan Şanlıurfalı sporcular 8 farklı dalda madalya alarak büyük gurur yaşattı. Sporcularla buluşarak onları tebrik eden Başkan Çiftçi, "İşte bizim gençliğimiz bu. Şanlıurfa gençliği gerek eğitimde gerekse sporda aldığı başarılarla gündeme gelmeli" dedi.

Gençlere yönelik yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa’yı temsil eden Büyükşehir Belediyesi atletizm sporcuları sağ olsunlar Türkiye’de dereceye girdi. Bizler zaten sporun her branşında eğitimler veriyor ve ilimizde sporcu sayısının artması için çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız Şanlıurfa’yı spor şehri yapmak ve spor alanında gençlerimize her türlü desteği vermektir. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Şanlıurfamızı İstanbul’da aslanlar gibi temsil ettiler" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, daha sonra sporculara hediye vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA