Başakşehir'e Karabük çelmesi

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Medipol Başakşehir sahasında karşılaştığı Kardemir Karabükspor ile 3-3 berabere kaldı.

Başakşehir'e Karabük çelmesi
Süper Lig'in 25. haftasında Başakşehir evinde Karabükspor'la 3-3 berabere kalarak zirve yarışında ağır yara aldı

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Abdullah Avcı'nın takımı Medipol Başakşehir ile Zoran Barisic'in ekibi Karabükspor kozlarını paylaştı.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir, 16. dakikada Doka'nın golüyle öne geçti. Karabükspor, Seleznyov'un 28'de penaltıdan attığı golle skoru 1-1 yaptı ve devre bu şekilde sonuçlandı.

Başakşehir'e Karabük çelmesi

İKİNCİ DEVREDE 4 GOL
İkinci devrenin hemen başında Karabüksporlu Andriy Bliznichenko takımını 2-1 öne geçirirken, iki dakika sonra Başakşehir'in yıldızı Edin Visca, 50'de skora yeniden denge getirdi.

Maça 11'de başlayan Emmanuel Adebayor, 59'da Başakşehir'i yeniden öne geçirdi. Karabükspor'da 77. dakikada kazanılan serbest vuruşta kaleci Volkan'ın kurtardığı topu tamamlayan Paul Papp skoru 3-3 yaptı.

Başakşehir'e Karabük çelmesi

Maç 3-3'lük beraberlikle sona ererken, Başakşehir zirve yarışında büyük yara aldı.

DEPLASMANDA ZORLANAN KARABÜK 1 PUANI ALDI
Başakşehir bu sonuçla puanını 53'e yükseltirken, ligde deplasmanda oynadığı 12. maçta 2. beraberliğini alan (1 galibiyet, 9 yenilgi) Karabükspor ise puanını 34 yaptı.

Ligde dış sahadaki tek galibiyetini 15 Ekim 2016'da alan Karabükspor, 2017 yılında deplasmandaki ilk gollerini attı.

Kaynak: İHA