'Araştırıyorum, Soruyorum, Herkes Tuhaf Diyor'

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Aboubakar’a verilen ikinci sarı kart ne sebeple verilmiş halen anlayabilmiş değilim. Araştırıyorum, soruyorum. Herkes tuhaf bir karar diyor" dedi.

Beşiktaş, Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalya Stadyumu’nun çok iyi bir stadyum ortamı olduğunu belirterek, seyircinin maça ilgisinin büyük olmasının nedenlerinden birinin Beşiktaş’ın lider ve iyi takım olmasının etkili olduğunu söyledi.



“ABOUBAKAR’IN İKİNCİ SARI KARTINI ANLAMIŞ DEĞİLİM”

Antalyaspor taraftarına ilgilerinden dolayı teşekkür eden Çebi, “10 kişi oynamak çok zor. Sonu itibariyle 10 kişiyle 1 puanla dönmek şans olarak düşünülebilir. Ancak Aboubakar’a verilen ikinci sarı kartın ne sebeple verilmiş halen anlayabilmiş değilim. Araştırıyorum, soruyorum. Herkes tuhaf bir karar diyor” dedi.



“YÖNETİCİLER ARTIK HAKEMLER HAKKINDA YORUMA SON VERSİN”

Karşılaşmalardan önce yöneticilerin hakem hakkında yorum yapması hakkında da açıklamalarda bulunan Çebi, "Maalasef bugüne kadar bunları söylemedim ama Antalyaspor yöneticilerinin maçtan önce hakemle ilgili söylemiş oldukları haksız yorumların belkide genç hakemimizi etkilediğini düşünüyorum. Baskı altında kararlar verdiğini düşünüyorum. Yöneticilerin maçtan önce hakemler hakkında bir yorum yapmamaları gerekiyor. Bunlarda insan, karar veriyorlar, etki altında kalabilirler. Artık buna tüm yöneticilerin son vermesi gerekiyor” açıklamasını yaptı.

(İsa Akar - Adem Akalan / İHA)

Kaynak: İHA