Ağrı Bayan Takımının Kaza Haberini Alan Malatya Bayan Takımı Yasa Boğuldu

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele den Ağrı Birlik Spor kafilesinin Malatya deplasmanına gelirken Patnos ilçesinde kaza yapması, Malatya Bayanlarspor Kulübünü yasa boğdu.

Malatya deplasmanına gitmen üzere Ağrı ilinden çıkan Bayan futbol takımı oyuncularını taşıyan minibüs, Patnos ilçesinde Yeni Cezaevi mevkiinde yoldan çıkarak takla attı. Kaza sonucu Ağrı bayan takımı oyuncularından Dicle Aslan hayatını kaybetti.

Kazanın kendilerini derinden üzdüğünü belirten Malatya Bayanlar Futbol Takımı Başkanı Doğan Çelebi, hayatını kaybeden Dicle Aslan’a Allah’tan rahmet diledi.

“Sporcularımızı maça motive etmek bir tarafa, konuşamadık bile”

Ağrı bayanlar takımının Malatya’ya Konya takımıyla grup maçı oynamaya geldiğini belirten Çelebi, “Kazandan önce hocalarıyla görüştüm. Burada otellerini ayarladım. Kaza haberini alınca yıkıldık. Futbolcularım ve biz çok kötü olduk. Arkadaşlarımız vardı. İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayat bu kadar ölümle iç içe işte. Bizim de bugün maçımız vardı. Sporcularımızı maça motive etmek bir tarafa, konuşamadık bile. Umarım yaralılarımız iyileşir ve tekrar takıma döner. Dicle Aslan kızımız çok başarılı bir sporcuydu gerçekten. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin” dedi.

Kaynak: İHA