NEÜ Sporcu Öğrenci Ve Personelleri Ödüllendirildi

Necmettin Erbakan Üniversitesinin (NEÜ) sportif faaliyetlerde dereceye giren sporcu öğrenci ve personellerine törenle ödülleri verildi.

Rektörlük binasında düzenlenen ödül töreninde öğrenci ve personele ödülleri NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, NEÜ’nün misafiri olarak Konya’da bulunan Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Hanifi Özbek, YÖK Üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk tarafından takdim edildi.

İlk olarak Türkiye Üniversitelerarası Erkekler Kick Boks şampiyonasında Türkiye 2.’si olan Teoman Gür ve Türkiye 3.’sü olan Ömer Faruk Avcı ödüllerini aldı.

Ardından KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen UNİKOP Spor Oyunlarındaki Erkekler Voleybol Turnuvasında 2. olan voleybol takımı adına takım kaptanı Türkmenistanlı Agaman Halymov’a ödül takdim edildi.

Ayrıca Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvasında dereceye giren takımların personelleri de ödüllendirildi. Buna göre 1.’lik ödülü Meram Tıp Fakültesi takımına, 2.’lik ödülü Rektörlük takımına, 3.’lük ödülü ise Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi takımına verildi.

Kaynak: İHA