Manisa'da Spor Gazetesi Fotoskor Yayın Hayatına Başladı

Manisa il merkezinde yayın hayatına başlayan spor gazetesi FotoSKOR, yayın hayatına başladı.

Spor gazetesi FotoSKOR ile aynı zamanda Manisa Güne Bakış Gazetesinin de imtiyaz sahibi olan Mevlüt Çırakoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada gazetelerinin bugün gazete bayilerindeki yerini aldığını söyledi.

Manisa’da sporun kalbinin FotoSKOR'da atacağını ve futboldan basketbola, güreşten judoya sporla ilgili ne varsa yer alacağını belirten Çırakoğlu, şöyle konuştu:

'Manisaspor, Akhisar Büyükşehir Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor başta olmak üzere ilimizi liglerde temsil eden spor kulüplerimizin maçları, antremanları, yöneticilerin açıklamaları ve yorumları, maçlarla ilgili Manisa'nın değerli yorumcularının görüşleri yine gazetemizin sayfalarında yer alacak. Bölgeler Amatör Lig’te top koşturan kulüplerimiz de FotoSKOR’a her zaman konuk olacak. Bu kulüplerin yöneticileri, antrenörleri ve futbolcuları ile yaptığımız röportajlar, maçların değerlendirmeleri ve uzman görüşleri de FotoSKOR’da bütün detaylarıyla yerini alacak. Manisa Büyükşehir, Yunus Emre ve Şehzadeler belediyelerinin her türlü spor faaliyetini kapsayan altyapı eğitimlerine de geniş yer verecek. Altyapıdan yetişen gençlerin katıldıkları şampiyonaları yakından takip ederek, kazandıkları başarılarla birlikte gurur duyacağız. Tarafsızlık en önemli yayıncılık ilkemiz olacak. Elbette eleştireceğiz ama eleştirilerimiz de her zaman yapıcı olacak.'

Çırakoğlu, gazetenin Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Engin Yavuz'un yaptığını, kadrolarında ise Erhan Kasırga, Coşkun Kököz, Selim Özmen, Aybars Üstün, Ülkü ve Pınar Çırakoğlu'nun yer aldığını belirtti.

Gazetenin Manisa'nın bütün ilçelerindeki gazete bayilerinde yerini aldığını kaydeden Çırakoğlu, ayrıca kahvehaneler başta olmak üzere abonelere de kuryeler aracılığı ile ulaştırılmaya başlandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA