Fatsa'da Turnuvanın Şampiyonu Merkez Ortaokulu

Ordu’nun Fatsa İlçe Kaymakamlığının organize ettiği Voleybol Turnuvası’nda Merkez Ortaokulu şampiyon oldu.

12 takımın yer aldığı turnuvanın finali 75. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Merkez Ortaokulu finalde rakibi Coci Restaurant takımını yenerek şampiyon oldu. Final maçını Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı başta olmak üzere daire amirleri ve çok sayıda taraftar izledi. Final maçını setlerde 3-1 kazanarak şampiyon olan Merkez Ortaokulu şampiyonluk kupasını Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın elinden aldı.

Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, “ 12 takımın mücadele ettiği turnuva çok çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvanın amacı Fatsa’da herkese spor yaptırmak ve spor bilincini aşılamaktır. Bu turnuvada da bunun başarıldığı gözükmektedir. Toplamda 160 civarında kişi sadece bu turnuvaya katılmıştır. Biz bu turnuvaları çok önem veriyoruz. Bu kapsamda da masa tenisi, futsal, okçuluk, futbol ve basketbol turnuvaları yapma düşüncesindeyiz. Turnuvalarımıza herkes katılabilir. Turnuvalarımıza katılanlar hem spor yapıyorlar hem de eğlenmiş oluyorlar” dedi.

Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise, “Kaymakamlığımızın organize ettiği Voleybol Turnuvası güzel maçlara sahne oldu. Bizler de maçları takip ettik. Finalde şampiyon olan Merkez Ortaokulu’nu tebrik ediyorum. Fatsa için önemli bir organizasyondu” diye konuştu.

Turnuvada Merkez Ortaokulu şampiyon olurken, ikinciliği Coci Restaurant, üçüncülüğü ise Fatsa Meslek Yüksek Okulu elde etti.

Kaynak: İHA