Üzümlü Belediyespor Güreş Takımı 2. Ligde

Üzümlü Belediyespor Kulübü güreş takımı Afyon’da düzenlenen 2. Lig terfi müsabakalarına katılıp elde ettiği başarı ile tarihinde ilk defa 2. Lig Büyükler Greko-Romen Güreş Ligine yükseldi.

Geçtiğimiz hafta Afyon’da düzenlenen 2. Lig terfi müsabakalarına katılan Üzümlü Belediyespor Kulübü, sporcularının elde ettiği başarılar sonucunda tarihinde ilk defa 2. Lig Büyükler Greko-Romen Güreş Ligine yükseldi. Deplasmanlı 2. Lige yükselen Üzümlü Belediyespor Kulübü, Ankara’da çekilen kuralar sonucunda 2. Lig Büyükler Greko-Romen Güreş Ligi B Grubunda yer aldı.

Grupta Aksaray Akademispor Kulübü ve Batman Petrolspor Kulübü ile mücadele edecek olan Üzümlü Belediyespor Kulübünde 8 sporcu bulunurken takımda hedef ise başarıları devam ettirmek.

ÜZÜMLÜ’NÜN TARİHİNDE BİR İLKİ BAŞARDIK

Üzümlü Belediyespor Kulübü Güreş Antrenörü Habip Halepli, Üzümlü’nün tarihinde bir ilki başarmanın gururunu yaşadıklarını belirterek “Üzümlü Belediyespor Kulübü güreş takımı olarak Afyon’da düzenlenen terfi müsabakalarında hedefimize olaşarak 2. Lige yükseldik. Tüm sporcularımızın üstün gayretleri ve maçlarda elde ettikleri zaferler bizleri oldukça memnun etti. Şimdi 2. Lig B grubunda 8 sporcumuz ile mücadele edeceğiz. İnşallah başarılı giden grafiğimizi devam ettirip lig müsabakalarında da hedeflediğimiz dereceleri elde edeceğiz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Ahmet Sazlı olmak üzere emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN SAZLI GÜREŞÇİLERİ TEBRİK ETTİ

Öte yandan Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, güreş takımının kazandığı başarının ardından antrenör ve sporcuları tebrik ederek 2. Lig müsabakalarında da başarılarının devamını dileyerek “Üzümlü Belediyespor Kulübümüzün güreş takımı yıllardır başarıları ile bizler gururlandırıyordu. Bu yıl ise katıldıkları terfi müsabakalarını kazanarak takım olarak 2. Lige yükseldiler. Tüm güreş takımı antrenör ve oyuncularımızı tebrik ediyor bundan sonrada başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA