'Tüm Konsantrasyonumuz Çeyrek Final'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, turu geçtikleri için mutlu oluklarını söyleyerek, “Şimdi önümüzde çeyrek final var, şu anda bizim tüm konsantrasyonumuz çeyrek final” dedi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş Yunan ekibi Olympiakos’u 4-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Çok mutluyuz. Ahmet ağabeye de aynısını söyledim; 5 senedir acayip bir mücadele veriyoruz. Bunun da karşılığını görmek bizi çok mutlu ediyor. Bizim işimiz Beşiktaşlıları sevindirmek. Hep söylüyorum bunu. Bu kadar Beşiktaşlı’yı sevindirdiğimiz için yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte hepsinden gurur duyuyorum. Bütün Türk milletine de böyle güzel bir gece yaşattık. Başta Şenol Güneş olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum. Allah inşallah bir daha ki turu da nasip eder” şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı taraftarların karşılaşma öncesinde yaptığı ‘Hedef Stockholm’ koreografisi hakkında açıklamalarda bulunan Orman, “Onların tabi isteği öyle. İnşallah ama böyle şeylerde çok büyük konuşmamak lazım. Şimdi önümüzde çeyrek final var, şu anda bizim tüm konsantrasyonumuz çeyrek final olacaktır. Onun öncesinde de bu Pazar günü ligde oynanacak maçımıza dikkat etmemiz lazım. Önemli bir şampiyonluk yarışındayız” diye konuştu.

(Oğuzhan Ort - Bozhan Memiş /İHA)

Kaynak: İHA