Salihli Belediyespor'da Parola Galibiyet

Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu lider olarak tamamlayan ve play-off ilk maçında Yunusemre Belediyespor’a 2-1 yenilen Salihli Belediyespor, Pazar günü konuk edeceği Manisa Sanayispor karşılaşmasını kazanmak istiyor.

Teknik Direktör Yusuf Sapmaz yönetimindeki Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) yükselme play-off ikinci maçında Pazar günü Ramiz Turan Stadında Manisa Sanayispor’u konuk edecek. Yeşil-Beyazlı ekip, saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşmada rakibini yenerek ilk galibiyetini almak istiyor. Play-off maçlarına Yunusemre Belediyespor mağlubiyeti ile başladıklarını belirten Teknik Direktör Sapmaz, "İkinci maçımızda kendi sahamızda Manisa Sanayispor ile oynayacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile rakibimizi yenerek 3 puan almak istiyoruz." diyerek, son derece önemli olan karşılaşmaya tüm taraftarları davet etti.

Öte yandan, play-off ilk maçlarında Salihli Belediyespor Yunusemre’ye 2-1 kaybederken Sarıgöl Belediyespor ise Manisa deplasmanında Sanayispor’u 1-0 yenmişti.

Kaynak: İHA