Okul Sporları Federasyonu Türkiye'yi Brezilya'da Tanıttı

Dünya Okul Sporları Tenis Şampiyonası’nda Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun açtığı stant ziyaretçi akınına uğradı.

Brezilya’nın Recife şehrinde 12-19 Mart tarihleri arasında düzenlenen 14 farklı ülkeden 23 takımın yarıştığı Dünya Okul Sporları Tenis Şampiyonası’nda Türkiye stant açtı.

Misafirlere Türkiye’den getirilen lokumlar ikram edilirken, el yapımı ürünler de hediye edildi. Türkiye standına ilgi büyük oldu. Standın ardından kültür gecesinde her ülke ayrı ayı sahne alarak hazırladıkları birbirinden değişik koreografileri sergilediler. En son sahne alan Türkiye Tenis Milli Takımı hazırladığı gösteri ile izleyicileri kendilerine hayran bıraktılar. Gösteri sonunda Türk bayrakları açan ekibimiz uzun süre alkışlandı.

Türkiye yarı finale yükseldi

Diğer yandan şampiyonada emin adımlarla ilerleyen Türk Tenis Milli Takımı, genç kız ve genç erkeklerde yarı final müsabakaları yaparak final biletini kapmak istiyor.

Şampiyonada favori takımlar arasında gösterilen ve İstanbul Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencilerinin temsil ettiği milli takımımız hem genç erkeklerde hem de genç kızlarda dünya şampiyonu olarak bu önemli başarıyı halkımıza armağan etmeyi istiyor.

Türkiye genç Bayanlar İtalya ile Türkiye Genç Erkekler ise Çin Taipei ile final için mücadele edecek.

Kaynak: İHA