Muharrem Usta, Öğrencilerle Tiyatro İzledi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta: '(Galatasaray karşılaşması) Yeni stat 41 bin 461 kişilik. Biletlerin hepsi satıldı, sadece 750 bilet kaldı. Yarın Trabzon'da büyük bir şölen var'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, 'Trabzonspor Hayalim Bordo Mavi' adlı tiyatro oyununu, ilkokul öğrencileriyle izledi.

Usta, Gençlik Geliştirme Merkezi'nce sahneye konulan tiyatro oyununu, Hasan Ali Yücel İlkokulu öğrencileriyle izlemek üzere Kadir Özcan Tesisleri'ne geldi.

Usta, oyunun sahneleneceği salonun kapısında karşıladığı öğrencilerle yakından ilgilendi.

Oyun sonrası sahneye çıkarak öğrencilere hitap eden Usta, 'Bu takım hepimizin. Çocuklar inanın bu tiyatroyu izlerken sizden daha çok heyecanlandım. Duygulandım hatta ufak ufak gözyaşlarım geldi. Trabzonspor, sizin itici gücünüzdür. Sizler geleceğimizsiniz. Ben de sizin gibi bu sıralardan geçtim. Bu şehirde, köyde ilkokul okudum. Benim hayalim doktor olmaktı, oldum. Hastaneler kurdum, sonra gel zaman, git zaman Trabzonspor'a başkan oldum. Trabzonspor başkanı olarak sorumluluklarım var. Birlikte bu takımı yeniden şampiyon olduğu günlere çevireceğiz. Sizden aldığımız güçle takımımızı yeniden şampiyonluklara taşıyacağız.' ifadelerini kullandı.

- 'Yarın Trabzon'da büyük bir şölen var'

Usta, Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray ile yapacakları karşılaşmaya da değinerek, 'Yeni stat 41 bin 461 kişilik. Biletlerin hepsi satıldı, sadece 750 bilet kaldı. Yarın Trabzon'da büyük bir şölen var. Muhteşem bir stat, 41 bin kişi ve güvendiğimiz bir takım var. Bu taraftarın 10 bin kişilik kısmı şehir dışından geldi. Trabzonspor sadece bir spor kulübü değil. Ayrıca şehrimize katkı sağlayan büyük bir camia. Trabzonspor futboldan daha öte bir kulüptür.' açıklamasında bulundu.

'Bizi bugün buraya getiren bordo-mavidir.' diyen Usta, sözlerini şöyle tamamladı:

'Bordo-maviyi ve Trabzonspor'u bugüne getirenlere, emek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzonspor'a emek verip aramızdan ayrılanlara Allah rahmet eylesin diyoruz. Futbol bir cazibedir ama biz futbolun yanında temel ahlaki ilkeleri konuştuk. Spor sayesinde burada konuştuğumuz temel ilkeleri sakın unutmayın. Unutursanız bordo maviye ihanet etmiş oluruz.'

Kaynak: AA