İstanbul'da Trafiğe Kapatılacak Yollar

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde oynanacak olan Fenerbahçe A.Ş.-Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligi Futbol Müsabakası nedeniyle bugün saat 16.00’dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde saat 20.00’de oynanancak olan Fenerbahçe A.Ş. - Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligi Futbol Müsabakası nedeniyle bugün saat 16.00’dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

D-100 güney yol Boğaziçi Köprüsünden geliş Üsküdar- Harem ayrımından itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’ne kadar gelen Güney bağlantı yolu araç trafiğine kapatılacak.

Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi Kavşağından Bağdat Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacak.

Bağdat Caddesi (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımından itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacak.

18.03.2017 günü saat 19.00’da İlimiz Ataşehir ilçesinde bulunan Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak olan Fenerbahçe - Demir İnşaat Büyükçekmece Spor Toto Basketbol Süper Ligi Müsabakası ile ilgili 16:00’dan itibaren Ihlamur Sokağın (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza Sokak kavşağına kadar olan kısım) trafiğe kapatılacak.

Kaynak: İHA