Caner Osmanpaşa Açıklaması 'Adanaspor Maçını Kazanmalıyız'

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan idmana takım tam kadro katılırken, düz koşu, ısınma ve dar alanda kısa paslaşma ile başlayan antrenman taktik çalışmasıyla sonra erdi.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor kaptanı Caner Osmanpaşa, Adanaspor maçının önemine değinerek, “2 hafta öncesine kadar her şey yolundaydı. Gençlerbirliği maçından ümitliydik ama oradan kötü sonuç alınca işler biraz daha sıkıntıya girdi. Burada oynadığımız Trabzonspor maçı ile bunu telafi etmek istedik. O gün de iyi oynadığımız bir maçtı aslında fakat onu da şansız şekilde kaybettik. Bu hafta oynayacağımız Adana maçını alıp alt sıralardan kurtularak rahat bir nefes almak istiyoruz. Yani bu maçı alırsak Allah’ın izniyle alttan kopmuş oluruz diye düşünüyorum. Hedefimiz galibiyet. Şu anda takımda bir sıkıntı yok ama Adanaspor maçını kaybedersek belki sıkıntılar başlayabilir. Çünkü adamları da havaya sokmuş oluruz. Ama şimdilik takımda öyle bir sıkıntı gözükmüyor. İşimizi ciddi anlamda yapıyoruz ve herkes bu ciddiyetin farkında” diye konuştu.

Akhisar Belediyespor bugün saat 15.00’de İzmir’den havayolu ile Adana’ya geçecek ve akşam Adana Demirspor Tesisleri’nde son çalışmasını yapacak. Ev sahibi ekibin taraftarının cezalı olduğu karşılaşmaya Akhisar Belediyespor taraftarının yaklaşık 100 kişilik ekip ile gitmesi beklenirken bilet fiyatlarının ise 27 TL’den satıldığı bildirildi.

Akhisar Belediyespor’da sol el yüzük parmağındaki kırıktan dolayı Fatih Öztürk, Adanaspor maçı kadrosunda yer almadı. Öte yandan Aykut Çeviker, Ömer, Caner, Soner ve Onur da sarı kart sınırında bulan oyuncular arasında yer alıyor.

Yarın saat 19.00’daki karşılaşmaya Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın şu 11 ile çıkması bekleniyor:

"Bora, Kadir Keleş, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Miguel Lopes, Abdoul Sissoko, Custodio, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu, Olcan Adın, Sokol Cikalleshi."

Kaynak: İHA