Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda Olympiakos’u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale kalan Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri belli oldu.

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi merakla bekleniyor. Çeyrek finaldeki eşleşmelerin belli olacağı UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri merak ediliyor.

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasında birbirinden güçlü takımlar bulunuyor. Eleme maçları bittikçe de Beşiktaş'ın rakipleri belli oluyor. Son 16 turunda Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşen Beşiktaş, Yunanistan'daki deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalmış, İstanbul'da ise tura uçmuştu.

İŞTE, BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ


Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerinden biri Belçika ekibi Genk. Son 16 turunda Gent'i eleyen Genk, Belçika Ligi'nde istediği performansı sergileyemedi ve gelecek sezon için UEFA Avrupa Ligi mücadelesi veriyor.

Beşiktaş'ın bir diğer muhtemel rakibi ise Celta Vigo. La Liga'da orta sıralarda yer alan İspanyol takımı, bir önceki turda zorlu Krasnodar'ı eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Belçika'da lig lider Anderlecht ise Beşiktaş'ın bir diğer güçlü rakiplerinden. Anderlecht bir önceki turda Apoel'i elemeyi başardı.

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

Almanya'nın köklü temsilcilerinden Schalke 04, Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasında bulunuyor. Teknik Direktörlüğü'nü Markus Weinzierl'in yaptığı Schalke 04, Bundesliga'da 11.sırada bulunuyor.

Hollanda'nın ünlü temsilcisi Ajax da UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalan ekipler arasında. Ajax, bir önceki turda Copenhagen'i eleyip adını çeyrek finale yazdırdı.

Kupanın favorileri arasında gösterilen Manchester United da Beşiktaş'ın olası rakipleri arasında bulunuyor. İngiliz devi korkulan rakipler arasında bulunuyor.

Çeyrek finale yükselen Fransız temsilcisi Lyon ise bir önceki turda kupanın favorileri arasında gösterilen Roma'yı devirmeyi başardı. Lyon, Fransa Ligi'nde dördüncü sırada bulunuyor.

SON 8 TAKIM

Genk

Celta Vigo

Ajax

Schalke

Anderlecht

Manchester United

Lyon

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

GECENİN SONUÇLARI


Beşiktaş - Olympiakos: 4-1

Genk - Gent: 1-1

Krasnodar - Celta Vigo: 0-2

Ajax - FC Copenhagen: 2-0

Anderlecht - APOEL Nicosia: 1-0

B.Mönchengladbach - Schalke 04: 2-2

Manchester United
- Rostov: 1-0

Roma - Lyon: 2-1

Kaynak: İHA