Vodafone Arena'da İlk 11'Ler Belli Oldu

Olympiakos maçı öncesi iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11’ler açıklandı. Siyah-beyazlı taraftarlar da stadı doldurmaya başladı. Mitrovic ise Avrupa’da üçüncü kez Beşiktaş formasını terletecek.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu 1-1’in rövanşında Beşiktaş, saat 21.00’da başlayacak maçta Olympiakos’u konuk edecek.

MİTROVİC AVRUPA’YA ALIŞTI

Siyah-beyazlı takımda Kayserispor ile oynanan lig maçında sakatlanan Marcelo Guedes’in yerine Teknik Direktör Şenol Güneş, tandemde Tosic ile birlikte Mitrovic’i sahaya sürdü. Devre arasında Beşiktaş’a transfer olan Mitrovic, üçüncü kez Avrupa Ligi’nde siyah-beyazlı formayı terletecek. Genç stoper daha önce 9 maçta Beşiktaş formasını giydi ve bunların 5’inde ilk 11’de sahaya çıktı.

HÜCUMDA DEĞİŞİKLİK YOK

İkinci devre başladığından itibaren hücumda zorunlu olmadığı sürece değişikliğe gitmeyen deneyimli çalıştırıcı, Olympiakos karşısında da ileri uçta oynayan oyuncularında değişikliğe gitmedi. Cenk’in yerine Aboubakar’ı tek forvet olarak saha süren Şenol Güneş, kanatlarda Babel ve Quaresma’ya yer verdi. Kamerunlu golcünün arkasında ise Talisca görev alacak.

STAT KAPALI GİŞE

Vodafone Arena’da oynanacak kritik maç öncesi siyah-beyazlı takımın taraftarları stadı doldurmaya başladı.

Biletlerin tükendiği hafta içerisinde açıklanırken, yaklaşık 40 bin Beşiktaş taraftarının tribünde takımlarını desteklemesi bekleniyor. Öte yandan siyah-beyazlı taraftarların sürpriz bir koreografi hazırladığı ve maçın başlama düdüğüyle şovlarını yapacakları bildirildi.

Olympiakos taraftarları ise alınan güvenlik önlemleri kararı sebebiyle takımlarını destekleyemeyecek.

İlk 11’ler

Beşiktaş’ın ilk 11’i:

"Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Tosic, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Aboubakar."

Olympiakos’un ilk 11’i:

"Leali, Figueiras, da Costa, Retsos, Cissokho, Elyounoussi, Cambiasso, Romao, Manthatis, Fortounis, Ansarifard."

Beşiktaş ile Olympiakos arasında oynanacak karşılaşma saat 21.00’da başlayacak. Karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Michael Oliver düdük çalacak.

Kaynak: İHA