İrfan Buz, Caner Arıcı İle Yaşadığı Diyaloğu Basınla Paylaştı

Evkur Yeni Malatyaspor’da sakatlardan sevindirici haber geldi.

Hafta sonu oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam eden Evkur Yeni Malatyaspor’da Şanlıurafspor maçında sakatlanan ve sağ ayağında yırtık tespit edilen defans oyuncusu Caner Arıcı’nın Teknik Direktör İrfan Buz ile konuşarak cumartesi günkü maçta oynamak istediğini söylediği belirtildi.

“Soruyorlar ya bu takımın başarısının sırrını, işte en güzel cevap”

Buz, Caner ile yaptığı görüşmeyi basın mensuplarıyla paylaşarak, “Caner bana geldi ve ‘her ne pahasına olursa olsun bu hafta oynamak istiyorum’ dedi.

Çekilen MR’ında yırtık olduğu tespit edildi ama buna rağmen Caner oynamak istiyor. Önemli olan oynayıp, oynamaması değil. Benim için önemli olan Caner’in olaya bu şekilde yaklaşmasıdır. Bu futbolcular benim gönlümde şampiyon olmuşlardır. Caner bugün idmana çıktı. Kulüp sağlık ekibiyle görüştüm, bana Caner’in oynamasının ilerisi için herhangi bir risk doğurmayacağını söylediler. Oynamak isteyen futbolcuyu tutamazsınız. Caner arkadaşımızın bu özverili yaklaşımı beni çok mutlu etmekle beraber, duygulandırdı da aynı zamanda. İşte soruyorlar ya bu takımın başarısının sırrını, işte en güzel cevap” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da sakatlıklarından dolayı takımdan ayrı kalan Pereira ve Ferhat Kiraz’ın da bu hafta oynanacak Manisa maçında görev verilmesi halinde forma giyecek durumda oldukları ifade edildi.

Kaynak: İHA