En Güzel Hollandalı Ryan Babel

Beşiktaşlı futbolcu Ryan Babel, ligin ardından Avrupa Ligi’nde de 2 gol birden kaydetti. Babel, devre arasında transfer olup en çok forma giyen ve takımına en çok katkı yapan futbolcu oldu.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda Beşiktaş ile Olympiakos karşılaştı. Siyah-beyazlı takımın çeyrek finale yükseldiği mücadele de Yunan ekibine karşı Beşiktaş’ın ikinci ve üçüncü golünü kaydeden Ryan Babel, ligin ardından Avrupa’da da golle tanıştı.

Babel şov

Hollandalı futbolcu Beşiktaş’a devre arasında Deportivo La Coruna’dan transfer oldu. Babel, siyah-beyazlı takıma transfer olduğu günden itibaren formayı da bırakmadı. Ligin 18. haftasında Alanyaspor ile oynanan maçta Beşiktaş formasıyla ilk golünü kaydeden Babel, ardından ligin 19. haftasında Atiker Konyaspor maçında da 1 gol kaydederek gol sayısını 2’ye çıkarmıştı. Beşiktaş’a transfer olduğu devre arasından itibaren maç kaçırmayan Hollandalı futbolcu, ligde 8 maçın tamamında ilk 11’de forma giydi, 647 dakika sahada kaldı. Kupada 1 maçta forma giyen yıldız futbolcu, 90 dakikayı da tamamladı. Avrupa Ligi’nde de maç kaçırmayan Ryan Babel, 4 maçın tamamında ilk 11’de sahadaki yerini alırken, maçların hepsini tamamladı. Ryan Babel, Olympiakos maçında attığı gollerle takımını çeyrek finale taşıyan en önemli isim olarak ön plana çıktı. Yıldız oyuncu maçın oyuncusu seçildi.

Kaynak: İHA