Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öncesinde Çorlu Şehitliğine mevsimlik çiçeklerin dikimini gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, AA muhabirine açıklamasında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şahitleri Anma Günü öncesi Çorlu Şehitliği'nin genel bakımlarının ve çevre düzenlemesi ile mevsimlik çiçek ekimlerinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Sarıkurt, çalışmaların Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütüldüğünü ifade ederek, ''Bu cennet vatan için canını veren aziz şehitlerimizin mezarlarını temizleyerek mevsimlik çiçeklerle bezedik. Yaklaşık bin tane rengarenk çuha ve menekşeyle süslenen Şehitlik, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için hazır hale getirildi.'' diye konuştu.

- ÇBSK Erzincan Gençlik'i ağırlayacak

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) erkek basketbol takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Yükselme Grubunda 6. haftada Erzincan Gençlik'i konuk edecek.

ÇBSK Başkanı Hasan Eligül, AA muhabirine açıklamasında erkekler bölgesel basketbol ligi yükselme grubunda 9 puanla liderliğe ortak olduklarını söyledi.

Eligül, takımlarının gruptaki 6. maçında Erzincan Gençlik ile Çorlu Belediyesi Spor Salonunda karşı karşıya geleceğini belirterek, ''Grupta oynadığımız 5 karşılaşmanın 4'ünden galibiyetle ayrıldık. 6. müsabakamızı da kazanarak B grubunda liderliği sürdürmek istiyoruz.'' dedi.

Öte yandan ÇBSK'nın, Erzincan Gençlik'i 20 Mart Pazar günü kendi evinde ağırlayacağı bildirildi.

Kaynak: AA