Cizre Belediyesi Voleybol Takımında Hedef 1. Lig

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 1. Lig için Konya’da yapılan yarı final maçında Muş Spor’u setlerde 3-0 yenmeyi Başaran Cizre Belediyesi Voleybol Erkek takımında hedef 1 Lige çıkmak.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Konya’da yapılan 1. Lige yükselme yarı final maçlarına 60 takım arasından 16’ya kalan Cizre Belediyesi Erkek Voleybol takımı, bugün oynanan voleybol müsabakasında Muş Sporu setlerde 3-0 yenmeyi başardı. Cizre Belediye Spor Seyhan Belediye Spor maçından da galip çıkması halinde ilk 8 takım arasında girerek büyük bir başarıya imza atacak.

Konya’da oynanan yarı final maçlarına 1. Lige çıkma parolası ile maçlara çıktıklarını belirten Cizre Belediyesi Erkek Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Mahmut Duru, “Türkiye voleybol erkekler kategorisi 2. Ligde 60 takım arasından 16’ya kalarak yarı finallerde oynama hakkını kazandık. Yarı final ilk maçında Kocaeli Karamürsel Spor’a 3-1 yenildik. İkinci maçta ise Muş Sporu setlerde 3-0 yendik. Önümüzdeki günlerde Seyhan Belediye Spor ile oynayacağımız maçtan galip gelmemiz halinde ilk 8 takım arasına kalarak hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız” dedi.

Kaynak: İHA