Bilek Güreşinde Türkiye İkincisi Olan Yunus, Hisarcık'ın Gururu Oldu

Antalya’da düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde sol kol da Türkiye 2. olan ve Avrupa’da ülkemizi temsil etme hakkı kazanan Hisarcık’lı Yunus Demirtaş ilçenin gururu oldu.

Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılan Türkiye 18-21 Yaş Genç Erkekler Bilek Güreşi müsabakalarında sol kol da Türkiye 2. olan Yunus Demirtaş’ın Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanması ilçede sevinçle karşılandı.

Milli sporcu olarak Avrupa’da Türkiye adına yarışmaya hak kazandığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Yunus Demirtaş,” Hazırlıklarımda bana her zaman destek olan özellikle babama, Suat hocama ve arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Avrupa Şampiyonasında ülkemi ve Hisarcık’ı en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah utandırmasın” dedi.

Türkiye ikincisi olan oğlu Yunus ile gurur duyduğunu söyleyen baba Ömer Demirtaş, “Fırsat buldukça oğlumla antrenmanlara katılarak ona destek vermeye çalışıyorum. Türkiye 18-21 yaş genç erkekler Bilek Güreşi müsabakalarında sol kol da Türkiye 2. olması bizleri sevince boğdu. Oğlumun Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında başarılı olacağına yürekten inanıyor ve herkesin dualarını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında ikinci olarak Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Yunus Demirtaş’ı tebrik eden Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan,”Yunus kardeşimiz elde ettiği başarıyla ülkemizi ve ilçemizi Avrupa’da temsil edecek olması bizleri onore etmiştir. Bu azmiyle Avrupa Şampiyonasında da kendisinden büyük başarılar bekliyoruz. İlçe olarak dualarımız onunla” diye konuştu.

(MA-EFE)

Kaynak: İHA