Başkan Yılmaz, Voleybolcuları Uğurladı

Bayanlar Voleybol 1.Lig B Grubu’nda yarı finallere kalan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent voleybol takımını, yükselme grubu maçlarına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz uğurladı.

Ligi 26 maçta 21 galibiyet alarak 63 puanla 3. sırada tamamlayan Samsun ekibi, yarı finallere kalma başarısı gösterdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent, 20-22 Mart'ta yükselme grubu maçlarını Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynayacak. 1. Grup’ta mücadele edecek Anakentspor'un rakipleri ise Gümüşhane Gençlerbirliği, Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve Alaşehir Belediyesi olacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bursa yolculuğu öncesinde takımı ziyaret etti.

Voleybolculardan Vestel Venüs Sultanlar Ligi'ne yükselme sözü alan Yılmaz, 'Oyuncularımıza ve antrenörlerimize inancımız ve güvenimiz tam. Bizleri mahcup etmeden, Samsun'u en iyi şekilde temsil edeceklerini biliyoruz. Her zaman aldıkları başarılarla gururlanıyor ve mutlu oluyoruz. Bursa'daki zorlu mücadelede de takımıza güvenimiz tam. Tüm sporcularımıza ve teknik heyete başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin.' dedi.

Kaynak: AA