Başkan Üçok, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

AMASYA -Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Atletizm Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Batı Karadeniz grup müsabakalarında madalya kazanan sporcuları ödüllendirdi.

Kazandıkları madalyaları kendisine takdim eden atletler Abdullah Öncel ile Sinem Uysal’ı tebrik eden Üçok, atletlerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek birer tablet bilgisayar hediye etti.

Üçok, yaptığı açıklamada, atletizm dalında ilk defa bu düzeyde derece elde edildiğini belirterek başarılı atletlerin tüm gençlere örnek ve rol model olması gerektiğini söyledi.

Belediye olarak ilçe genelinde yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra gençlere de yatırım ve hizmetler yaptıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Bu başarılı gençlerimiz de belediyemizin bünyesinde faaliyet gösteren Belediyespor sporcularıdır. Kendilerine yapılan yatırım ve güveni boşa çıkarmadılar. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri ve enerjilerini doğru kanalize etmek için başladığımız sportif faaliyetler ve kulüpleşme çalışmalarında son derece önemli başarılar elde ediyoruz.'

Kaynak: AA