Başarılı Sporcular Altınla Ödüllendirildi

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi.

Kütahya Belediyespor’un milli sporcularından Bera Doğan Kılınç, Yalova’da yapılan Gençler Türkiye Boks Şampiyonası’nda 69 kg’da Türkiye Şampiyonu, Fethiye’de yapılan Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonası’nda ise Burak Çanak, 50 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca, 2016 yılında yıldızlar 50 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Recep Kızılarslan, Isparta’da yapılan Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda, 52 kiloda Türkiye 3’ncüsü olarak milli takım kadrosuna dahil edildi.

Dereceye giren sporcular, madalyalarını Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na getirdi. Bunun üzerine Kamil Saraçoğlu, sporcuları madalyalarını boyunlarına takarak tebrik etti.

Saraçoğlu, “Başarılarınızla göğsümüzü kabarttığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Çevrenize örnek birer sporcu olduğunuz için de ayrıca teşekkür ediyor, gençlerimizin spora olan ilgisinin artması konusunda sizin gibi kardeşlerimizin etkisi olacağını belirtmek istiyorum. Kütahya Belediyesi olarak bu gurur verici başarılarınızın devamını diliyoruz” İfadelerini kullandı.

Başkan Saraçoğlu, Kütahya Belediyespor sporcuları ile antrenörleri Hilmi Pekünlü ve Kadri Kordel’e, ödüllerini takdim etti. (EFE)

Kaynak: İHA