Bakan Çavuşoğlu'na Üniversite Öğrencilerinden Büyük Sürpriz

Antalya’da Akdeniz Üniversitesindeki bir programa katılan Dışileri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, üniversite öğrencileri duygulandıracak bir sürpriz yaptı. Öğrenciler, Bakan Çavuşoğlu’nun konuşmasını bölerek şarkı söylemeye başladı. Sönen ışıklar tekrar yakıldığında salondaki tüm gençler ellerinde Türk bayraklarıyla ortaya çıktı.

Antalya’da ziyaretlerini sürdüren Bakan Çavuşoğlu, Aksu ilçesinde muhtarlarla bir otelde buluştu. Basına kapalı gerçekleşen toplantı sonrası Antalya Akdeniz Üniversitesinde AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi (ÜNİAK) tarafından hazırlanan "Gençlik Buluşmaları" adlı konferansa katılan Bakan Çavuşoğlu, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Duygulandıran sürpriz

Burada dış politika ve referandum ile ilgili konuşmaya başlayan Bakan Çavuşoğlu, üniversiteli gençlere öğütler verdiği sırada bir sürprizle karşılaştı. ’Evet’in önemini anlattığı sırada orta sıralardan bir genç ayağa kalkıp Çavuşoğlu’nun konuşmasını bölerek, "Düşündük inceden ince, Evet, biz evet diyoruz" şarkısını söylemeye başladı.

Şaşıran Çavuşoğlu, tam konuşmaya yeltenecekken bu sefer, ışıklar söndürüldü. Işıklar açıldığında ise müzik eşliğinde salondaki diğer öğrenciler ellerinde bayraklarıyla ayağa kalkarak Uğur Işılak’ın seslendirdiği "Düşündük inceden ince, evet, biz evet diyoruz, vatan ve millet deyince evet, biz evet diyoruz, artık bahar gelsin diye, bütün yüzler gülsün diye, kavga değil kardeşliğe, evet diyoruz, bayrak bizim, millet biziz, vatan bizim, devlet biziz, memlekettir tek derdimiz, evet diyoruz, bitecek tüm dayatmalar, artık büyük Türkiye var, madem milletindir karar, evet diyoruz, güçlü lider, güçlü devlet, hedefe hız katar elbet, bize düşen son bir gayret, evet, biz evet diyoruz, On beş temmuz bize ne der, iyi düşün, bir karar ver, rahat uyusun şehitler, evet diyoruz, bayrak bizim, millet biziz, vatan bizim, devlet biziz, memlekettir tek derdimiz, evet diyoruz, bitecek tüm dayatmalar, artık büyük Türkiye var, madem milletindir karar, evet diyoruz." sözlerinden oluşan ’Evet diyoruz’ şarkısını söyledi.



Şaşıran ve duygulanan Bakan Çavuşoğlu ise eline Türk bayrağı alarak gençlerin şarkısına tempo tuttu ve sadece "Benim konuşmama gerek kalmadı" yanıtını verebildi.

Çavuşoğlu’na yapılan sürpriz, Anadolu Efes Basketbol takımı oyuncularının klasik müzik dinletisi için geldikleri konserde gizli kamerayla önceden organize edilen ve sporcuları şaşkına çeviren reklamı hatırlattı.

Kaynak: İHA